SKŁADNIKI
Sable kakaowe
POLECAMY
• 90 g masła
• 50 g cukru pudru
• 40 g mąki migdałowej
• 160 g mąki pszennej
• 40 g kakao van houten
• 35 g jaj
Crunch pomarańczowy
• 300 g białej czekolady rozpuszczonej
• 175 g prażynek pailette feuilletine
• 25 g liofilizowanych skórek
z pomarańczy
• 100 g oliwy z oliwek
• 3 krople aromatu dzikiej pomarańczy (opcjonalnie)
Genache pomarańczowy
• 60 g śmietanki 33 %
• 150 g mlecznej czekolady
• Skórka z połowy pomarańczy
• 10 g soku z yuzu
• 10 g masła kakaowego
• 0,3 g xantany
Mus kawowy
• 160 g śmietanki 33%
• 18 g mleka
• 21 g żółtka
• 16 g cukru
• Pół laski wanilii
• 40...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!