POLECAMY
Już drugiego dnia szefowie w pięknych okolicznościach przyrody zawitali do fabryki w malowniczym Eglfing, gdzie po serdecznym powitaniu zapoznani zostali z historią firmy. Następnie zaprezentowano szefom najnowsze rozwiązania w piecach Convotherm 4. Wsparcia merytorycznego udzielili Tom Hybl oraz Tomasz Krake reprezentujący firmę Manitowoc Foodservice Polska. Wiadomo, iż doświadczenie jest najlepszym nauczycielem, dlatego po krótkiej, aczkolwiek wyczerpującej, prezentacji odbyły się dwa kulinarne seminaria o tematyce: sous-vide/wsad mieszany/wędzenie oraz pieczenie niskotemperaturowe/ funkcja Bake Pro.
Następnie polski team zwiedził fabrykę. Zwieńczeniem tego długiego dnia była uroczysta kolacja w pięknie usytuowanej bawarskiej, gwiazdkowej restauracji Ähndl.
Kolejnego dnia szefo...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!