Będą walczyć o tytuł "Najlepszego z najlepszych" w polskiej gastronomii

Restuaracje
Za nami 13 konkursów nominowanych do Kulinarnego Pucharu Polski 2016. Wystartowało w nich 200 kucharzy, którzy łącznie przygotowali 2288 porcji konkursowych dań. W tym gronie znaleźli się mistrzowie smaku, którzy zdobyli uznanie Jury i swoje umiejętności zaprezentują w półfinale Kulinarnego Pucharu Polski, 27 września br.

POLECAMY

Będą to:

  1. Bartosz Fabiś, zwycięzca X edycji Primerba Cup
  2. Paweł Kubera, zwycięzca IV edycji konkursu Kulinarny Rajd Mistrzów
  3. Karolina Wiśniewska, zwycięzca IV Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich „Ale Pasztet”
  4. Paweł Wojtysiak, zwycięzca XIII Kujawsko-Pomorskich Potyczek Kulinarnych
  5. Sebastian Stellwag, zwycięzca II edycji Festiwalu Kuchni Dworskiej im. Hanny Szymanderskiej w Dubiecku
  6. Emil Klimas, zwycięzca VIII edycji Festiwalu Ryb Bałtyckich
  7. Dariusz...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy