Biznes Restauracje & Catering nr 4(4)/2015 październik-listopad

Restuaracje
Jak wykorzystać potencjał wigilijnych imprez pracowniczych? Jak konkursy kulinarne wpływają na kariery szefów kuchni? Jak skonstruować menu, które sprzeda? Staże i kursy dla profesjonalnych kucharzy - gdzie podnosić swoje kwalifikacje?

Spis treści

POLECAMY

Temat numeru

4 Klient biznesowy w twojej restauracji - jak wykorzystać potencjał wigilijnych imprez pracowniczych?

Twarzą w twarz

8 Wybrać najlepszego z najlepszych - jak konkursy kulinarne wpływają na kariery szefów kuchni?

Optymalizacja kosztów

12 Food Cost a idealne menu - jak tworzyć ofertę sprzedaży w twojej restauracji?

16 Jak skonstruować menu, które sprzeda?

Marketing

20 Trudny klient najlepszym ambasadorem - jak zyskiwać na kontaktach z niełatwymi...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy