Carlos Madeira dołączył do Jury finału Kulinarnego Pucharu Polski 2016!

Restuaracje
Zgodnie z regułami konkursu, został wytypowany przez Sponsora Generalnego - firmę Unilever Food Solutions. Jego nominacja tym samym zamyka ostatecznie skład sędziowski tegorocznej edycji Kulinarnego Pucharu Polski.

POLECAMY

Carlos Madeira ukończył kurs kulinarny i cukiernictwa w Szkole Hotelarskiej w Lizbonie, w której w późniejszych latach również wykładał. Pracował w takich restauracjach jak Righy-Palais Royal Paris i Michel. Współpracował również z firmami Rational i Bosch, a od 2002 roku związany jest z Unilever Jerónimo Martins, gdzie pełni funkcję Executive Chef’a. Odpowiadał również za przygotowanie...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy