POLECAMY
Przepis na 10 porcji
SKŁADNIKI
Comber
- Oczyszczony comber jagnięcy 10 szt.
- Olej 100 ml
- Masło 120 g
- Sól, pieprz
- Bułka tarta 200 g
- Natka pietruszki 50 g
- Kolendra 50 g
Cromesquis
- Baranina mielona 300 g
- Szalotka 30 g
- Morele suszone 70 g
- Kminek
- Sól, pieprz
- Panko
- Mąka pszenna
- Jaja 2 szt.
- Olej do głębokiego smażenia 1 l
Tabbouleh
- Kasza bulgur 200 g
- Natka pietruszki 30 g
- Kolendra 30 g
- Szczypior 20 g
- Szalotka 20 g
- Pomidory obrane ze skóry i pokrojone w drobną kostkę 30 g
- Oliwa 15 ml
- Sól, pieprz
- Cukier
- Sok z cytryny
Purée z ciecierzycy z szafranem i cytryną
- Ciecierzyca 250 g
- Bulion drobiowy 500 ml
- Masło 50 g
- Szafran
- Skórka i sok z cytryny
- Sól
Palona marchew
- Baby marchew 10 szt.
- Masło
- Sól w płatkach
- Oliwa
Dodatki
- Jus jagnięcy prz...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!