Czasy Covidu to dla branży gastronomicznej prawdziwa rewolucja – wiedzą o tym właściciele restauracji, kucharze, kelnerzy, czy dostawcy, którzy w kilka tygodni musieli zupełnie zmienić swój sposób funkcjonowania. Czas przymusowego zamknięcia lokali wymusił na restauracjach świadczenie usług na wynos, a po ponownym otwarciu trzeba było skonfrontować się z nowymi oczekiwaniami gości. Okazało się, że ci nie są już tak chętni do spotkań w licznym gronie, stali się bardziej ostrożni, a na jedzenie chcą wydawać mniej i rzadziej.
POLECAMY
Wszystkie te okoliczności spowodowały, że wiele restauracji musiało na nowo zdefiniować swój sposób działania. Część z nich poszła w kierunku delikatesów, część pozostała przy „wynosach” lub „pudełkach”, a część szuka jeszcze innych pomysłów.
Concordia Taste – restauracja, która do tej...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!