Costa Rica

Restuaracje
Tym razem przedstawiamy przepis firmy Debic na pyszne Costa Rica!

SKŁADNIKI:

POLECAMY

Krem migdałowy

  • 1000 g Frangipane (krem migdałowy)
  • 125 ml mleka sojowego

Ganache

  • 400 g Debic NATOP
  • 35 g Trimoline
  • 35 g glukozy
  • 480 g czekolady mlecznej Arriba

Mus czekoladowy ze słodem

  • 1000 g Debic Stand & Overrun
  • 300 g ciemnej czekolady Madagascar
  • 50 g trimoline
  • 25 g Ovomaltine®

Dekoracja

  • Wafle Jules Destrooper®
  • Czekoladowe...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy