Drodzy moi Kochani przyjaciele, znajomi, nieznajomi, wrogowie, adwersaże w tych magicznych życzeniach nie chcę Was sortować. Wigilia, to dzień kiedy powinniśmy być wszyscy życzliwi dla siebie:
POLECAMY
chciałbym byśmy byli zawsze życzliwi dla siebie przez cały nadchodzący rok. To nie jest łatwe, ale.. zrobienie pierwszego steka wysmażonego w punkt też nie było łatwe;
chciałbym, żebyśmy doceniali wszystkich, którzy pracują w kuchni na to, byśmy cieszyli się radością spożywania. Szanujmy zatem pracę szefa kuchni, kucharzy, pomocy kuchennych, ludzi pracujących na zmywaku;
chciałbym by każdy właściciel i restaurator szanował tych, z którymi pracuje i współpracuje. By godnie ich za pracę nagradzał, chwalił, dziękował, nie zalegał z płatnościami. Wtedy mogą także liczyć na lojalność swojej załogi;
chciałbym, żeby każdy zdawał sobie sprawę, że pokora może w gastronomi zrobić więcej niż buta i zawiść;
chciałbym, żeby serwis szanował gości,...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!