SKŁADNIKI
POLECAMY
Beza szwajcarska
• 250 g białka
• 375 g cukru drobnego
• 150 g cukru pudru
Sorbet z truskawki i octu balsamicznego
• 325 g purée truskawkowego
• 40 ml octu balsamicznego
• 150 ml wody
• 70 ml syropu sorbetowego
• 6 ml soku z cytryny
Galaretka truskawkowa z miętą
- 175 g purée truskawkowego
- 25 g purée malinowego
- 15 ml syropu glukozowego
- 2 szt. żelatyny w listkach 180 bloom
- sok z ½ cytryny
- 20 listków świeżej mięty
Creme Diplomate
- 250 ml świeżego mleka 3,2%
- 1 listek wanilii
- 2 g skórki z cytryny
- 60 g żółtka
- 75 g cukru
- 20 g skrobi kukurydzianej
- 4 g żelatyny
- 330 g ubitej śmietany na ¾
E...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!