Dobry produkt kluczem do sukcesu [wywiad]

Restuaracje
W dzisiejszych czasach, kiedy uprawa i hodowla nierzadko mają wymiar masowy, niezwykle trudno o wysokiej jakości produkty. Dobry produkt to jednak punkt wyjścia mający kluczowe znaczenie - to od niego zaczyna się dobra kuchnia. O znaczeniu wysokiej jakości produktów w branży restauracyjnej rozmawiam z Agnieszką Kręglicką.

Wraz ze swoim bratem od 25 lat prowadzi Pani kilka lokali gastronomicznych. Co trzeba zrobić, aby tak długo utrzymać się na tym niezwykle trudnym rynku i do tego odnosić sukcesy?

POLECAMY

– To, co nas wyróżnia, to przede wszystkim stabilność działań i wierność określonym wartościom. Nasze restauracje rozwijały się razem z nami. Do każdego nowego projektu musieliśmy dojrzeć. Na samym początku nie planowaliśmy tak dużej liczby prowadzonych lokali. Jednak cały czas konsekwentnie robiliśmy to, co potrafimy najlepiej, czyli rzetelną gastronomię. I to się opłaciło. Kluczem do zbudowania silnej marki w tej branży jest konsekwencja i wierność sobie. Klienci to doceniają.

Jak d...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy