SKŁADNIKI:
POLECAMY
- 4 świeże dorady (najlepiej nie patroszone)
- świeże zioła (bazylia, natka pietruszki, rukiew wodna)
- 1 szt. cytryny
- 1 szt. pomarańczy
- 1 szt. dojrzałego mango
- 1 szt. grejpfruta czerwonego
- 200 g bobu
- sól morska lub himalajska
- świeżo mielony pieprz
- ruba
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Doradę dokładnie patroszymy i oczyszczamy. Doprawiamy solą i pieprzem oraz wkładamy do środka świeże zioła i cytrynę. Grillujemy na mocno rozgrzanym grillu. Możemy użyć pergaminu dla pewności zachowan...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!