Patryk Dziamski, członek Klubu Szefów Kuchni oraz „Poznańscy kucharze razem”, dał się poznać szerszej publiczności jako uczestnik czwartej edycji programu Top Chef Polska. Szef kuchni, doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych. Swoje doświadczenie w branży gastronomicznej zdobywał przez wiele lat, ucząc się i pracując podczas staży we Francji, Barcelonie, Londynie, Madrycie oraz w Polsce.
POLECAMY
Współorganizator i menager wielu wydarzeń gastronomicznych takich jak: Kino Kulinarne Transatlantk, Pop Up restauracja, Poznańscy Kucharze Razem, Strefa Live Cooking podczas konferencji Rentowna Restauracja oraz strefa Smarten podczas Mazury Ho Re Ca. Felietonista w najbardziej poczytnych tytułach prasy branżowej. Kucharz: Odkrycie roku 2015r. według Poland 100 Best Restaurant. Patryk Dziamski był również jurorem L’art. De la cuisine Martell 2016.
Uczestnik warsztatów zawodowych w najlepszej szkole w Barcelonie – ” Hofmann Escuela de Hostelaria ” w 2011 i 2012 roku. Uczestnik ” Taste of Christmas ” w Londynie w 2011 roku. Trener ” Gastronomia na obcasach ” Polagra Food w Poznaniu w 2011 roku. Uczestnik ” Madrid Fusion ” w Madrycie w 2013 roku. gdzie miał okazję uczestniczyć w prelekcjach u takich sław światowej gastronomi jak: Jordi Roca – El Celler de can Roca, 3 gwiazdki Michelin, najlepsza restauracja świata w 2013 r.; Andoni Luis Aduriz – Mugaritz, – 3 gwiazdki Michelin; Jordi Butron – Espai Sucre – restauracja cukiernicza w Barcelonie. Uczestnik stażu w Cadilac we Francji w 2013 roku. Uczestnik eliminacji Wacs Global Competition 2013 r.
Patryk Dziamski założył firmę Dziamski Concept Rest, której celem jest tworzenie spójnej i jasnej wizji restauracji, przy zachowaniu unikalności i podkreśleniu wyjątkowości danego miejsca. Pasjonaci kuchni, smaków, aromatów i designu, wykorzystując długoletnie doświad...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!