Patryk Dziamski, członek Klubu Szefów Kuchni oraz „Poznańscy kucharze razem”, dał się poznać szerszej publiczności jako uczestnik czwartej edycji programu Top Chef Polska. Szef kuchni, doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych. Swoje doświadczenie w branży gastronomicznej zdobywał przez wiele lat, ucząc się i pracując podczas staży we Francji, Barcelonie, Londynie, Madrycie oraz w Polsce.
POLECAMY
Współorganizator i menedżer wielu wydarzeń gastronomicznych takich jak: Kino Kulinarne Transatlantk, Pop Up restauracja, Poznańscy Kucharze Razem, Strefa Live Cooking podczas konferencji Rentowna Restauracja oraz strefa Smarten podczas Mazury Ho Re Ca. Felietonista w najbardziej poczytnych tytułach prasy branżowej. Kucharz: odk...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!