Dziamski Concept Rest: Kolejne wyzwanie

Restuaracje

Właściciel Dziamski Concept Rest, który z powodzeniem otwiera i oddaje gotowe projekty gastronomiczne w całej Polsce. Od sześciu lat zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym. Patryk Dziamski postawił przed sobą kolejne wyzwanie – w Rokietnicy powstaje Restauracja Aroma by Patryk Dziamski.

Patryk Dziamski, członek Klubu Szefów Kuchni oraz „Poznańscy kucharze razem”, dał się poznać szerszej publiczności jako uczestnik czwartej edycji programu Top Chef Polska. Szef kuchni, doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych. Swoje doświadczenie w branży gastronomicznej zdobywał przez wiele lat, ucząc się i pracując podczas staży we Francji, Barcelonie, Londynie, Madrycie oraz w Polsce. 

POLECAMY

Współorganizator i menedżer wielu wydarzeń gastronomicznych takich jak: Kino Kulinarne Transatlantk, Pop Up restauracja, Poznańscy Kucharze Razem, Strefa Live Cooking podczas konferencji Rentowna Restauracja oraz strefa Smarten podczas Mazury Ho Re Ca. Felietonista w najbardziej poczytnych tytułach prasy branżowej. Kucharz: odk...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy