SKŁADNIKI
POLECAMY
Kruszonka migdałowa
- 50 g cukier trzcinowy
- 50 g masło
- 50 g mączka migdałowa
- 50 g mąka T500
- 1 g sól
Cremaux exotic
- 5 g żelatyna w listkach 200 bloom
- 150 g śmietanka 35%
- 100 g puree marakuja
- 100 g sok z limonki
- 100 g puree mango
- 50 g sok yuzu
- 100 g żółtka
- 500 g czekolada biała 34%
- 25 g masło kakaowe
Pianka marakuja
- 250 g puree marakuja
- 100 g cukier kryształ
- 1 ½ szt. żelatyna w listkach 200 bloom
Konfitura z cytrusów
- 3 szt. pomarańcza
- 1 szt. cytryna ...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!