Gastronomia w czasach pandemii

Restuaracje
We wtorek, 2 czerwca poznańska restauracja Concordia Taste inicjuje spotkanie warsztatowe, podczas którego wspólnie z różnymi przedstawicieli branży chce wypracować standardy działania w obecnej sytuacji.

Restauratorzy to grupa, która szczególnie dotkliwie odczuwa skutki społeczne Covid-19. Przez długie tygodnie lokale były zamknięte, a po otwarciu trzeba było w nich przestrzegać surowych reguł.  Ograniczenia wkrótce zostaną zniesione, jednak goście nie odwiedzają już restauracji tak chętnie, jak przed pandemią.

POLECAMY

Jak sobie radzić w tej sytuacji? Jakie działania podejmować, aby stworzyć bezpieczne warunki? Concordia Taste chce wypracować rozwiązania przystające do obecnych czasów wspólnie z przedstawicielami środowiska – szefami kuchni, restauratorami, dziennikarzami kulinarnymi, blogerami, czy przedstawicielami organizacji turystycznych.

Wszyscy będą pracować metodą warsztatową zgodnie z metodą Cr...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy