SKŁADNIKI
POLECAMY
Gołąbki i warzywa
- Kapusta biała – 8 ładnych liści
- Komosa ryżowa – 400 g
- Kolorowa marchew (3 kolory) – 600 g
- Natka pietruszki – 1 pęczek
- Bulion warzywny – 2 l
- Boczniaki – 200 g
- Cukinia – 150 g
- Cebula – 100 g
- Sól, czosnek, pieprz
Sos z pieczonych warzyw z zielonym pieprzem
- Bakłażan – 100 g
- Marchew – 100 g
- Cebula czerwona – 200 g
- Pietruszka korzeń – 80 g
- Seler – 50 g
- Por – 50 g
- Czerwone wino – 200 ml
- Czosnek –3 ząbki
- Gałązka rozmarynu
- Zielony pieprz – 50 g
- Woda – 200 ml
- Sól
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gołąbki i warzywa
Ugotować komosę ryżową w proporcji wody i kaszy 2:1. Marchew i cukinię pokroić...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!