SKŁADNIKI
POLECAMY
Insert z gruszki i yuzu
- 500g Świeża gruszka Williams pokrojona w kostkę
- 65g cukier brązowy
- 100g puree z gruszki
- 20g miód akacjowy
- 30g puree z yuzu
- 10g pektyna NH
Mus mascarpone
- 320 g śmietany 34%
- 15g cukier inwertowany
- 120g czekolada biała 33%
- 6g żelatyna w listkach
- 150 g mascarpone
- 175g śmietany do ubicia
Crumble cynamonowy na cukrze muscovado
- 100g masło
- 75g muscovado
- 100g mąka pszenna
- 120g mąka migdałowa
- Szczypta cynamonu
- Szczypta soli
Sos miód-cytryna
- 80g śmietany 34%
- 140g miodu
- 1 cytryna
Genache ubijany z blanszowanej bazylii
- 250g śmietany 34%
- 24g syropu glukozowego
- 120g czekolady białej 33%
- 10g masło kakaowe
- 1 listek żel...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!