I Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Restuaracje
Szef kuchni hotelu Pięć Dębów Artur Lenczewski, przy merytorycznym wsparciu Polskiej Inicjatywy Kulinarnej, ma zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych szefów kuchni i kucharzy na I Ogólnopolski Konkurs Kulinarny o nazwie Smaki Podlasia. Redakcja Biznes Restauracje & Catering objęła patronat medialny nad wydarzeniem.

7 marca odbędzie się po raz pierwszy na Podlasiu konkurs w formule Black Box. Produkty lokalne, świeże i specjalnie dobrane na to wydarzenie będą stanowić główny składniki dań. W konkursie weźmie udział 9 ekip dwuosobowych które będą przygotowywały 6 talerzy dania głównego w ciągu 90 minu...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy