Gotowanie zoptymalizowane pod kątem czasu i energii, a także możliwość ingerencji w ścieżkę przyrządzania potrawy zapewniają większą elastyczność w kuchni. Ultraszybkie mycie tymczasowe w zaledwie 12 minut zmniejsza przestoje do minimum. iCombi Pro łączy inteligentną produktywność, wydajność i elastyczność.
POLECAMY
– Dużym wyzwaniem dla gastronomii jest często niedobór umiejętności pracowników, presja kosztowa, a także coraz wyższe oczekiwania ze strony klientów – mówi Jacek Bafia, Dyrektor Sprzedaży, Rational Sp. z o.o..
Dlatego szefowie kuchni potrzebują elastycznego, prostego i wydajnego wsparcia ze strony inteligentnych funkcji, takich jak te w iCombi Pro. „Nie chodzi o to, że technologia narzuca coś użytkownikowi, ale użytkownik określa oczekiwania a technologia wykonuje”, wyjaśnia Jacek Bafia. Podobnie jak iCookingSuite, inteligencja kulinarna. Opiera się na reakcji Maillarda, czyli reakcji brązowienia żywności, którą Rational rozszyfrował i przełożył na algorytm oprogramowania.
W połączeniu z czujnikami, które przesyłają rzeczywiste dane, takie jak rozmiar, ilość i stan produktu, iCombi Pro precyzyjnie reguluje całą ścieżkę przyrządzania potraw z powtarzalnymi wynikami. W przypadku zmiany warunków, takich jak temperatura produktu lub czas otwarcia drzwi, iCookingSuite inteligentnie dostosuje ścieżkę przyrządzania potraw. Niezależnie od tego, co jest przyrządzane i w jakich ilościach, zawsze bę...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!