Aby wzmocnić branżę gastronomiczną również pod względem zrównoważonego rozwoju, Rational opracował dwa nowe systemy gotowania: iCombi Pro, piec konwekcyjno-parowy oraz iVario, który pracuje z ciepłem kontaktowym. Dzięki inteligentnym funkcjom, a także innowacyjnej technologii, oba urządzenia w widoczny sposób oszczędzają zasoby, zwiększają wydajność w kuchni, a tym samym produkują w sposób zrównoważony.
POLECAMY
- Dla Rational oczywiste jest, aby działać w sposób zrównoważony i wspierać w tym swoich klientów - mówi Anna Pycińska, Dyrektor Marketingu RATIONAL w Polsce. Podstawą są systemy gotowania, które wyróżniają się stale rosnącą wydajności połączoną z coraz mniejszym zużyciem zasobów. W liczbach: dzięki nowemu iCombi Pro 20-2 / 1 można przygotować do 50% więcej kawałków łososia i do 50% więcej mrożonych kawałków ziemniaków w jednym załadunku w porównaniu z poprzednim modelem. W przypadku frytek ilość może nawet się podwoić. Fakt, że iCombi Pro otrzymał międzynarodową nagrodę EnergyStar pokazuje, że jest również energooszczędny.
- Nasze piece konwekcyjno-parowe są nagradzane za zarządzanie energią od czasu wprowadzenia odpowiedniej kategorii w 2011 r. W przypadku tego znaku wartości są określane przez niezależne laboratorium zarejestrowane w Agencji Ochrony Środowiska (EPA) zgodnie z Normą ASTM (Amerykańskie Towarzystwo Badań i Materiałów). Wyniki zostały potwierdzone w praktycznym projekcie U...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!