Inteligencja gotowania iCookingSuite wykrywa stan i wielkość potrawy i reguluje ścieżkę gotowania, dzięki czemu konieczność ingerencji pracownika jest tylko wtedy, kiedy urządzenie da znać. iVario 2-XS składa się z dwóch kadzi, z których każda ma powierzchnię podstawową 2/3 GN i pojemność 17 litrów.
POLECAMY
- Gotowanie, smażenie i smażenie w głębokim tłuszczu na małej powierzchni, precyzyjnie i elastycznie, to był nasz cel w rozwoju iVario 2-XS - wyjaśnia Maciej Wroński, dyrektor zarządzający Rational w Polsce.
Małe urządzenie z iVarioBoost nagrzewa się do 200°C w mniej niż 2 minuty i ma wystarczające rezerwy energii, aby przygotować duże ilości potraw. Ciepło jest rozprowadzane tak równomiernie i jest regulowane tak szybko, że delikatne potrawy, takie jak pudding ryżowy, nie przyklejają się i nie rozgotują. iVarioBoost składa się z opatentowanych ceramicznych elementów grzejnych, które są mocno przymocowane do odpornej na zarysowania podstawy kadzi i równomiernie rozmieszczone. To sprawia, że iVario 2-XS jest 4 razy szybszy i pobiera 40% mniej energii w porównan...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!