iVario Pro od Rational. Nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni

Restuaracje
iVario Pro ustanawia nowe standardy w profesjonalnej kuchni. System gotowania, który zachwyca inteligentnymi funkcjami i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne i zwykłe patelnie. Ma on nawet o 20% wyższą wydajność, a dzięki opcji bezobsługowego gotowania pod ciśnieniem jest do 35% szybszy w porównaniu do gotowania bez użycia ciśnienia.

. iVarioBoost, inteligentny system zarządzania energią, zapewnia dokładne temperatury w kadzi i precyzyjnie je reguluje. Dzięki iZoneControl kadź można nawet podzielić na maksymalnie cztery strefy, dzięki czemu użytkownik może gotować różne potrawy jednocześnie, z opóźnieniem i w różnych temperaturach. Ergonomia wyznacza również nowe standardy: nogi o regulowanej wysokości, kadź o zimnych bookach i zaokrąglone rogi urządzenia zwiększają bezpieczeństwo pracy.

POLECAMY

- Produktywność, elastyczność i prostota to cechy charakteryzujące nowy iVario Pro - wyjaśnia Maciej Wroński, dyrektor zarządzający Rational w Polsce. Opatentowany system grzewczy iVarioBoost oparty jest na ceramicznych elementach grzejnych, które są mocno przymocowane do odpornej na zarysowania podstawy kadzi i równomiernie rozmieszczone. iVario Pro nagrzeje się do 200°C w czasie krótszym niż 2,5 minuty i ma wystarczającą moc, aby przygotować około 30 kg gulaszu w około. 15 minut. Dzięki temu iVarioBoost jest 4 razy szybszy niż konwencjonalna technologia. Ponadto nie ma spadku temperatury po dodaniu zimnego płynu, takiego jak na przykład śmietana. iVarioBoost niemal równie szybko odbiera energię, zapobiegając przywieraniu lub gotowaniu się delikatnych potraw, takich jak pudding ryżowy - dodaje Maciej Wroński - To...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy