Już jest 5 numer "Biznes Restauracje & Catering"!

Restuaracje
Karta win w restauracji okiem sommeliera, Customer experience w restauracji, Audio, wideo, TV - trudny wybór?, Inspirujący składnik: jagnięcina, Sylwetka szefa kuchni: Robert Sowa. To i dużo więcej w najnowszym "Biznes Restauracje & Catering"!

POLECAMY

Spis treści

Temat numeru

4 Karta win w restauracji okiem sommeliera

Relacja

8 Podsumowanie konferencji organizowanej przez redakcję „Biznes Restauracje & Catering”. I Ogólnopolska Konferencja Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni „Rentowna Restauracja”

Marketing

12 Customer experience w restauracji – dwugłos ekspercki

16 Wysmakowany wizerunek restauracji

20 Tajna broń – koncentracja na pracownikach przekłada się na zyski

Know-how restauratora

26 Z grupowym u pracodawcy

...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy