4 szefów kuchni, wbrew nazwie 8 rąk, nie cztery, wyborne menu i doskonała atmosfera - słowem udany wieczór w poznańskiej Cucinie. "Kolacja na 4 ręce" to cykl kolacji przygotowywanych przez wybitnych artystów sztuki kulinarnej. Tym razem dla gości restauracji Cucina potrawy przygotowywali: Ernest Jagodziński (szef kuchni tejże restauracji), Piotr Chylarecki (szef w DESEO Patisserie & Chocolaterie), Martin Gimenez (szef kuchni restauracji Salto i Ceviche Bar w Warszawie) oraz Tomasz Purol (szef kuchni w Blow Up Hall 5050).
POLECAMY
fot. Ewa Karczewska
Misternie skonstruowane menu, w skład którego weszło w sumie 10 dań, jeden sorbet, deser, petit four, szampan, trzy wina białe, trzy czerwone oraz digestif, ob...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!