[KPP] Dominik Karpik w finale Kulinarnego Pucharu Polski 2017!

Restuaracje
W sobotę, 24 czerwca, w malowniczym Szczawnie Zdroju odbył się Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej - III edycja Dań Dworskiej Kuchni Myśliwskiej.

POLECAMY

W konkursie udział wzięło 8 drużyn kucharskich. Każda z ekip miała za zadanie przygotować danie główne, w którym obowiązkowymi składnikami były mięso z jelenia i topinambur oraz przystawkę z wykorzystaniem przepiórki i rokitnika.

Dania oceniało Jury w składzie: Waldemar Hołówka - Przewodniczący Jury, Wojciech Harapkiewicz - Koordynator konkursu oraz Tomasz Jakubiak, Piotr Szczygielski - Szczypior, Łukasz Konik,...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy