[KPP] Znamy dziesiątego finalistę Kulinarnego Pucharu Polski 2017!

Restuaracje
W sobotę, 7 lipca, na rynku w Narolu, odbył się kolejny konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski - Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro.

POLECAMY

Do konkursu zostało zakwalifikowanych 9 drużyn. Każda z nich miała za zadanie przygotować danie główne z „pstrąga roztoczańskiego”  z użyciem oleju „Świątecznego Roztoczańskiego” (rzepakowego) oraz deser z truskawek odmiany „sengana” z dodatkiem sera twarogowego „ricotta zwykła” i miodu wielokwiatowego z rodzimej pasieki.

Najlepsze, zdaniem Jury, dania przygotowała ekipa  z Hotelu Blue Diamond: Grzegorz Adamarek, który wystąp...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy