POLECAMY
Na ponad 300 stronach Suwała, Baron, Kwapniewski, Wolszczak i Karewicz snują „opowieść o pasji gotowania, jedzenia i smakowania życia”. Wszystko za sprawą doskonałych przepisów wprost z restauracyjnych menu, które bez problemu jesteśmy w stanie wykonać w domowej kuchni. Bo jak przekonuje Suwała: „Wszyscy potrafimy gotować, choć najczęściej o tym nie wiemy. I mamy jakoś ukształtowany smak – przeważnie przez kuchnie naszych mam. Czas więc przestać rozmrażać gotową pizzę, zalewać wrzątkiem zupy w proszku czy odgrzewać w mikrofalówce kupne kotlety. Nawet przygotowanie ziemniaczanego puree z torebki wymaga pewnych zdolności. Jeśli dajesz sobie z tym radę, to zaryzykuję twierdzenie, że jesteś gotowy, by zrobić krok naprzód i zabrać się do przygotowywania własnych potraw”. Przekonał was? To zacznijmy… od zupy J
Tu wybór jest ogromny: z soczewicy, z małży, minestrone, z groszku...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!