Kuchnia regionów

Restuaracje

Łukasz Konik, utalentowany szef kuchni, wydaje książkę, w której zostało zebranych i opracowanych aż 160 przepisów ze wszystkich regionów Polski. Wybrane przepisy zostały podzielone według województw i wydana dwujęzycznie w języku polskim oraz w języku angielskim.

Łukasz Konik to jedna z ciekawszych postaci polskiej branży kulinarnej. Eksperymentator zafascynowany kuchnią polską. Z zaangażowaniem propaguje w Polsce i za granicą tradycje kulinarne wszystkich regionów naszego kraju. Dzięki tej fascynacji powstał zbiór 160 przepisów inspirowanych tradycjami kulinarnymi regionów Polski. Oto książka, której autor...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy