MAKRO otwiera sezon letni w Trójmieście i Krakowie

Restuaracje
18 maja w Gdańsku i 24 maja w Krakowie miały miejsce symboliczne otwarcia sezonu letniego branży HoReCa, w których udział wzięło ponad 350 osób związanych ze środowiskiem gastronomicznym. Organizatorem wydarzeń z cyklu "Szef dla Szefów" była firma MAKRO Cash and Carry.

POLECAMY

Budowanie sieci kontaktów, nawiązanie dialogu z ekspertami oraz dostarczenie wiedzy na temat nowości na rynku HoReCa - taka myśl przyświecała spotkaniom przeprowadzonym w Gdańsku i Krakowie.

Uczestnicy wydarzenia dowiedzieli się, jak kształtują się preferencje kulinarne mieszkańców województwa pomorskiego i małopolskiego oraz poznali najnowsze trendy w sektorze gastronomicznym na podstawie raportu MAKRO - Polska na Talerzu 2016.

Redaktor Naczelna Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska, Justyna Adamczyk, przybliżyła kryteria oceny lokali gastronomicznych przez jego inspektorów i odpowiedziała na pytanie: Co zrobić, aby zagościć na kartach G&M? W spotkaniu w Gdańsku udział wzięła również właścicielka stołecznej restauracji...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy