„Kuchnia Talentów” to inicjatywa firmy Sodexo Polska, której nadrzędnym celem jest stworzenie warunków do rozwoju dla utalentowanych kucharzy, mających ambicję i predyspozycje do zostania szefem kuchni lub managerem restauracji. W I edycji programu udział wzięło siedmiu kucharzy zatrudnionych przez firmę oraz dwóch beneficjentów Fundacji „Szczęśliwej Drogi”, wspierającej pełnoletnich wychowanków Domów Dziecka w rozpoczęciu życia zawodowego.
POLECAMY
Od lutego do lipca br. uczestnicy mieli okazję wziąć udział w serii warsztatów poświęconych m.in. zarządzaniu bezpieczeństwem (wg standardów ISO22000:20015), czy nowoczesnym metodom
komponowania menu dla restauracji. Uczestniczyli również w spotkaniach, służących wymianie wiedzy i doświadczeń, z udziałem uznanych Szefów Kuchni, a także praktykowali w różnych jednostkach Sodexo Polska. Zdobytą wiedzę podsumowali w ...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!