Pierwszy półfinał konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2016

Restuaracje
20 stycznia w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions odbył się pierwszy półfinał konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2016. Tematem tegorocznej edycji jest Danie główne z pstrąga tęczowego oraz minimum jednego rodzaju Primerby i Esencji bulionu rybnego Knorr Professional.

Jury przewodniczył Tomasz Purol - Executive Chef Hotel Blow Up Hall 5050.

POLECAMY

Razem z pozostałymi członkami jury: Witoldem Iwańskim - szef kuchni restauracji „Aruana” w hotelu Narvil, Arturem Skotarczakiem - Executive Chef Restauracji “Muga”, Robertem Skubiszem - szef kuchni restauracji „Amber Room” w Pałacu Sobańskich, Maciejem Majewskim - szef kuchni w hotelu Sofitel Warsaw Victoria/restauracja „Le Victoria Brasserie Moderne” oraz Michałem Kudukiem -...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy