Smak restauracji we własnym mieszkaniu to sposób na urozmaicenie domowej kuchni czasów kwarantanny. Zamówienia na wynos lub z odbiorem to też jedyne, co może pomóc restauracjom przetrwać. Stąd pomysł na Delivery Week, pierwszy „wynosowy” festiwal. W specjalnej cenie 35 zł zamówić można (na kolejny dzień lub następne) zestaw składający się z dwóch autorskich dań przygotowanych przez szefów kuchni. To prawdziwie restauracyjne smaki „podane do domu”.
POLECAMY
Festiwal będzie trwał do odwołania. Delivery Week jest organizowane w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi, Lublinie, Szczecinie, Białymstoku, Krakowie, Trójmieście i na Śląsku.
– Autorski posiłek z restauracji to świetne urozmaicenie przymusowego pobytu w domu, ale też pomoc walczącym o przetrwanie restauracjom. Dla niezależnych, rodzinnych przedsiębiorstw to niebywale trudny czas, ważą się ich losy. Po przełożeniu wiosennej edycji Restaurant Week wszystkie nasze moce postanowiliśmy wykorzystać, by pomóc restauracjom. Mamy nadzieję, że dzięki wsparciu wspaniały...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!