Doświadczenie restauracyjne do domu to sposób na urozmaicenie domowej kuchni czasów kwarantanny. Zamówienia na wynos lub z odbiorem to też jedyne, co może pomóc restauracjom przetrwać. Stąd pomysł na Delivery Week, pierwszy „wynosowy” festiwal. W specjalnej cenie 35 zł zamówić można domowe doświadczenie restauracyjne na kolejny dzień lub następne. Każdy zestaw składający się z dwóch autorskich dań przygotowanych przez szefów kuchni to prawdziwie restauracyjne smaki "podane do domu".
POLECAMY
Festiwal będzie trwał do odwołania. Delivery Week trwa w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi, Lublinie, Szczecinie, Białymstoku, Krakowie, Trójmieście i na Śląsku.
- Autorski posiłek z restauracji to świetne urozmaicenie przymusowego pobytu w domu, ale też pomoc walczącym o przetrwanie restauracjom - mówią organizatorzy Festiwalu Paweł Światczyński i Maciek Żakowski - Dla niezależnych, rodzinnych przedsiębiorstw to niebywale trudny czas, ważą się ich losy. Po przełożeniu wiosennej edycji Res...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!