Podsumowanie wiosennej edycji spotkań z cyklu "Szef dla Szefów"

Restuaracje
Pod koniec czerwca w Warszawie i w Lublinie odbyły się spotkania branży HoReCa zamykające wiosenną edycję cyklu "Szef dla Szefów". Organizatorem inicjatywy była firma MAKRO Cash & Carry Polska.

POLECAMY

W spotkaniach z cyklu "Szef dla Szefów" udział wzięło ponad 600 osób związanych ze środowiskiem gastronomicznym, pośród których znaleźli się właściciele i menadżerowie restauracji oraz szefowie kuchni. MAKRO z wiosennym cyklem wydarzeń zagościło w Warszawie, Gdańsku, Krakowie, we Wrocławiu, w Łodzi i Lublinie.

Uczestnicy warszawskiego spotkania przeprowadzonego 28 czerwca w lokalu "Tel Aviv Food & Wine" mieli okazję dowiedzieć się, jak efektywnie zarządzać personelem w gastronomii. O sztuce budowania zespołu opowiedział Trener Biznesu, Grzegorz Pawłowski. Zo...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy