Jeśli spojrzymy na propozycje dań karnawałowych, zobaczymy nieskończoną różnorodność potraw: kanapki jagnięce z kremem z awokado, grillowanymi warzywami i chipsami z jarmużu, pieczona marynowana dynia, sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych, ser kozi w płatkach migdałów czy warzywne babeczki z pieca.
POLECAMY
Produkcja dużych ilości, każdej nocy, o powtarzalnej jakości i przez wiele godzin może szybko stać się wyzwaniem w przypadku tradycyjnych urządzeń kuchennych. Coraz więcej szefów kuchni odchodzi od tradycyjnych urządzeń w kierunku nowoczesnych narzędzi, takich jak piec konwekcyjno-parowy, w którym można przyrządzić mięso, ryby, drób, warzywa, potrawy z jajek, wypieki, desery, w trzydziestu czy kilku tysiącach porcji.
Piec konwekcyjno-parowy można obsługiwać z wykorzystani...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!