WuWu w specjalnie przygotowanym na Nocny Market menu zaserwuje nowoczesne, wyrafinowane dania w stylu street food. Propozycje szefowej kuchni Adriany Marczewskiej zaskoczą miłośników ulicznego jedzenia, którzy na pewno wcześniej nie mieli okazji wypróbować dzika czy raków w takim wydaniu. Zwykle bowiem spotyka się je w dużo bardziej eleganckich okolicznościach.
POLECAMY
Do rąk gości Nocnego Marketu trafią więc: kotlet mielony z dzika w bułce ziemniaczanej, podawany z ogórkiem małosolnym i chrupiącymi skórkami z ziemniaka, kacze języki z orzechami, cydrem Chyliczki, winogronami oraz chałką, kanapka ze smalcem serwowana z szlachetnymi grzybami i kiszonym agrestem, grzanka z kurkami oraz oscypkiem z jeżyną i koprem, a także raki po pol...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!