Po solidnej dawce wiedzy towarzyszącej wielogodzinnym prelekcjom i warsztatom goście będą mogli posmakować urozmaiconego menu i porozmawiać o tym, jak innowacje mogą odmienić polską branżę gastronomiczną. Business Party, po raz pierwszy organizowane we Wrocławiu, jest okazją przede wszystkim do networkingu i wymiany doświadczeń. Skorzystać z niej mogą zarówno uczestnicy konferencji MADE FOR Restaurant Wrocław 2019, dla których wieczorne spotkanie jest bezpłatne, jak i przedstawiciele branży nieobecni na całodniowej konferencji – rejestracja trwa.
POLECAMY
Wybitne dania, pozostające w zgodzie z jednym z trzech trendów – zero waste, vege i lokalność, serwować będą: gospodarz wieczoru Piotr Apanel z Double Tree by Hilton Wroclaw, Mariola Monczak z Pod Papugami, Adrian Bęben z Oda Bistro, Marek Burkacki z Instytutu Kulinarnego Transgourmet, Tomasz Wencek z Dinette i Grzegorz Firkowski ze Stołu na Szwedzkiej.
Gospodarz wieczoru Piotr Apanel, szef kuc...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!