Ruszyła rejestracja na Business Party po konferencji MADE FOR Restaurant we Wrocławiu

Restuaracje
Zero waste, vege czy może lokalność – to trendy, które zaprezentują na talerzach znakomici szefowie kuchni, na co dzień gotujący w większości we wrocławskich lokalach. Dodatkowo goście posmakują podawanych w duecie serów i win, a prowokacyjne drinki zaserwują mistrzowie miksologii – barmani. A to wszystko podczas zaplanowanego na 24. czerwca Business Party z okazji specjalnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant, organizowanej po raz pierwszy we współpracy z Miastem Wrocław.

Po solidnej dawce wiedzy towarzyszącej wielogodzinnym prelekcjom i warsztatom goście będą mogli posmakować urozmaiconego menu i porozmawiać o tym, jak innowacje mogą odmienić polską branżę gastronomiczną. Business Party, po raz pierwszy organizowane we Wrocławiu, jest okazją przede wszystkim do networkingu i wymiany doświadczeń. Skorzystać z niej mogą zarówno uczestnicy konferencji MADE FOR Restaurant Wrocław 2019, dla których wieczorne spotkanie jest bezpłatne, jak i przedstawiciele branży nieobecni na całodniowej konferencji – rejestracja trwa.

POLECAMY

Wybitne dania, pozostające w zgodzie z jednym z trzech trendów – zero waste, vege i lokalność, serwować będą: gospodarz wieczoru Piotr Apanel z Double Tree by Hilton Wroclaw, Mariola Monczak z Pod Papugami, Adrian Bęben z Oda Bistro, Marek Burkacki z Instytutu Kulinarnego Transgourmet, Tomasz Wencek z Dinette i Grzegorz Firkowski ze Stołu na Szwedzkiej.

Gospodarz wieczoru Piotr Apanel, szef kuc...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy