Sandacz/ polenta/ sos z palonego pora/ dzikie zioła

Restuaracje
Sandacz z polentą według Romana Kosmalskiego. Jak go przygotować? Już tłumaczymy!

SKŁADNIKI:

POLECAMY

  • filet z sandacza 800 g
  • polenta 100 g
  • bułka tarta 100 g
  • por 200 g
  • masło 200 g
  • dzikie zioła według uznania
  • mleko 1 l
  • olej kokosowy 1 l
  • sól, pieprz

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Filety z sandacza dzielimy po 200 g i doprawiamy solą oraz pieprze...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy