SKŁADNIKI
POLECAMY
Śledź
- 0,4 kg dobrej jakości śledzia (bałtycki, norweski)
- 0,1 kg cebula szalotka
- 1/2 jabłko zielone
- 1/4 cytryny
- pieprz świeżo mielony
Dynia
- 0,25 kg dyni
- 1 ząbek czosnku
- 1 gałązka rozmarynu
- 1 łyżka oliwy
- sól i pieprz do smaku
Jabłko i gruszka
- 0,15 kg polskich jabłek
- 0,15 kg polskich gruszek
- 0,1 l nalewki orzechowej
Dekoracja
- Kurki, sepia, mikro zioła kwiaty jadalne
S...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!