POLECAMY
W trakcie spotkania, w którym udział wzięło ponad 50 nauczycieli zawodu oraz kucharzy z całej Polski, przybliżone zostały zasady udziału w konkursie i przebieg jego poszczególnych etapów. Uczestnicy mieli okazję poznać bliżej członków jury, którzy na tę okazję przygotowali wiele atrakcji. "Szef Roku’" Żółtego Przewodnika Gault & Millau 2016, Paweł Oszczyk, podsunął inspiracje kulinarne i przeprowadził pokaz gotowania na żywo o tematyce: Dania z ryb słodkowodnych. "Szef Jutra" Żółtego Przewodnika Gault & Millau 2016, Michał Bryś, podzielił się swoimi przepisami na kulinarną kreatywność oraz poradził, jak efektywnie kierować zespołem młodych talentów. Natomiast ,"Kobieta Szef" Żółtego Przewodnika Gault & Millau 2015, Agata Wojda, wraz z "Młodym Talentem" Żółtego...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!