Spotkanie inauguracyjne Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016

Restuaracje
1 czerwca br. w Akademii MAKRO w Warszawie zorganizowane zostało spotkanie inauguracyjne Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016. Na uczestników wydarzenia czekało wiele atrakcji m.in. pokaz kulinarny oraz wystąpienia członków konkursowego jury: Agaty Wojdy, Pawła Oszczyka, Michała Brysia, Witolda Iwańskiego i Michała Kutra.

POLECAMY

W trakcie spotkania, w którym udział wzięło ponad 50 nauczycieli zawodu oraz kucharzy z całej Polski, przybliżone zostały zasady udziału w konkursie i przebieg jego poszczególnych etapów. Uczestnicy mieli okazję poznać bliżej członków jury, którzy na tę okazję przygotowali wiele atrakcji. "Szef Roku’"  Żółtego Przewodnika Gault & Millau 2016, Paweł Oszczyk, podsunął inspiracje kulinarne i  przeprowadził pokaz gotowania na żywo o tematyce: Dania z ryb słodkowodnych. "Szef Jutra" Żółtego Przewodnika Gault & Millau 2016, Michał Bryś, podzielił się swoimi przepisami na kulinarną kreatywność oraz poradził, jak efektywnie kierować zespołem młodych talentów. Natomiast ,"Kobieta Szef" Żółtego Przewodnika Gault & Millau 2015, Agata Wojda, wraz z "Młodym Talentem" Żółtego...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy