Spotkanie z Culinary Team of Poland

Restuaracje
17 lutego 2020, drużyna Culinary Team of Poland zdobyła brązowy medal w kategorii dań regionalnych, podczas jednego z najbardziej prestiżowych wydarzeń kulinarnych na świecie – Międzynarodowej Olimpiady Kulinarnej (Internationale Kochkunst Ausstellung).

Z tej okazji 30 września w Restauracji Amber Side odbyło się oficjalne spotkanie podsumowujące sukces drużyny olimpijskiej, podczas którego wręczono należne podziękowania oraz dyplomy zarówno członkom drużyny, jak sponsorom i firmom wspierającym.

POLECAMY

– Zespół jest młody i dlatego bardzo rokujący i perspektywiczny, złożony z kucharzy, którzy chcą zdobywać szczyty – mówi Krzysztof Szulborski / Executive Team Manager. – Dla mnie tegoroczny brąz smakuje jak złoto, bo widzę błysk w tym teamie i ogromną chęć rywalizacji. Nie pozostaje nam zatem nic innego, jak tylko organizować kolejne wyjazdy, podczas których bronić będziemy honoru kuchni polskiej. Nic oczywiście nie odbyło by się, gdyby nie wsparcie sponsorskie firm, które zdecydowały się nam zaufać, stając się tym samym mecenasami sztuki kulinarnej. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy wspierali nas w drodze do tego sukcesu: Amber Side, Porcelana Lubiana, Fundacja PGNiG, AmberExpo, Zakłady Tłuszczowe Kruszwica, ChemaN, Iglotex, Międzynarodowe Targi Gdańskie, Kotányi, RM GASTRO, Ambasador 92, Miasto Skierniewice, Inter Europol, Bruno Tassi, Wypożyczalnia Gastronomiczna - Gastro Magic Service, Stanisław Hinc, Andrzej Szydłowski, Katarzyna Sawicka oraz Wioletta Olejnik Nowakowska. 

W skład Culinary Team of Poland 2020 weszli:

Krzysztof Szulborski Executive Team Manager / Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Trener kul...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy