Strefa Chefa - nowy dział w "Biznes Restauracje & Catering" specjalnie dla szefów kuchni!
Kwietniowy numer "Biznes Restauracje & Catering" będzie pierwszym, w którym pojawi się nowa rubryka w naszym magazynie - Strefa Chefa. To dział stworzony specjalnie po to, by uporządkować i rozbudować treści dedykowane szefom kuchni. Jesteśmy przekonani, że zawarte w nim treści będą stanowiły cenne źródło informacji i inspiracji nie tylko dla szefów kuchni, ale również dla młodych kucharzy, do których również dociera nasz magazyn.
Nowy dział będzie miał charakter stałej i rozbudowanej rubryki. W każdym numerze nasi specjaliści, w tym szefowie kuchni, będą podejmować tematy ważne z punku widzenia codzienne...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły