Strefa Chefa - nowy dział w "Biznes Restauracje & Catering" specjalnie dla szefów kuchni!

Restuaracje
Kwietniowy numer "Biznes Restauracje & Catering" będzie pierwszym, w którym pojawi się nowa rubryka w naszym magazynie - Strefa Chefa. To dział stworzony specjalnie po to, by uporządkować i rozbudować treści dedykowane szefom kuchni. Jesteśmy przekonani, że zawarte w nim treści będą stanowiły cenne źródło informacji i inspiracji nie tylko dla szefów kuchni, ale również dla młodych kucharzy, do których również dociera nasz magazyn.

Nowy dział będzie miał charakter stałej i rozbudowanej rubryki. W każdym numerze nasi specjaliści, w tym szefowie kuchni, będą podejmować tematy ważne z punku widzenia codzienne...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy