SKŁADNIKI
POLECAMY
Kruszonka cynamonowa
- 100 g masła Debic Creme
- 100 g mąki migdałowej
- 100 g mąki pszennej
- 100 g brązowego cukru
- 1 g cynamonu
- 175 g białej czekolady
- 20 g masła kakaowego
Prażone jabłka
- 450 g jabłek pokrojonych w kostkę
- 80 g cukru
- 20 g soku z cytryny
- 4 g żelatyny
- 1 g trawy żubrówki
- 50 g rodzynek
Mus cynamonowy
- 4 kawałki kory cynamonu
- 150 g śmietanki Debic 32%
- 400 g białej czekolady
- 70 g nalewki z pigwy
- 20 g żelatyny
- 500 g śmietanki Debic Stand & Overrun
Glasaż waniliowy
- 75 g wody
- 150 g cukru
- 150 g glukozy
- 100 g śmietanki Debic 32%
- 60 g masy żelatynowej
- 150 g białej czekolady
- ½ laski wanilii
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Kruszonka cynamonowa
Zrobić kruszo...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!