Targi EuroGastro - wszystko dla profesjonalnej gastronomii

Restuaracje
Oferta wystawców 20. edycji Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro będzie bardzo różnorodna, szykuje się również wiele nowości. W jednym miejscu będzie można zapoznać się z najnowszym asortymentem produktów i rozwiązań potrzebnych do prowadzenia lokalu gastronomicznego. Jubileuszowe Targi EuroGastro odbędą się w dniach 6-8 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie.

POLECAMY

Targi EuroGastro przyciągają przedstawicieli branży HoReCa, którzy na co dzień zarządzają hotelami, restauracjami, barami i kawiarniami. Licznie przychodzą również szefowie kuchni, barmani, bariści, kelnerzy, a także profesjonaliści z sektora cukierniczego i piekarskiego. To branżowe wydarzenie umożliwia im zapoznanie się z innowacyjnymi rozwiązaniami i trendami oraz skorzystanie ze szkoleń i warsztatów prowadzonych przez specjalistów.

Nowoczesny i funkcjonalny lokal

Podstawą sprawnego funkcjonowania punktu gastronomicznego jest wyposażenie zaplecza kuchennego w specjalistyczny sprzęt. Na Targach EuroGastro dostępne będą najnowocześniejsze urządzenia i akcesoria gastronomiczne, takie jak piece piekarnicze oraz konwekcyjno-parowe, grille, krajalnice z pakietem technologicznym "Illumination", frytkownice, sprzęt cateringowy, zmywarki, wędzarnie czy schładzarko-zamrażarki. Nie zabraknie tam ofert kuchni typu monoblock oraz mobilnych punktów tworzonych według wizji klientów, m.in.: foodtrucków, rowerów i przyczep gastronomicznych, a wśród nich pierwszej w Polsce przyczepy z rozsuwanymi ścianami.  

Wystawcy przedstawią warzelnie przeznaczone do pubów czy restauracji, a także bemary, kostkarki i kruszarki do lodu, krajalnice i szatkownice, blendery, miksery, maszyny do lodów, sorbetów i kremów, filtry do wody, ekspresy i perkolatory do kawy. Będzie można obejrzeć meble, witryny czy innowacyjne blaty wykonane w technologii bezklejowej. Z kolei przedstawiciele hoteli, firm cateringowych i organizujących pokazy i wesela z pewnością zwrócą uwagę na składane podłogi taneczne zaprojektowane do użytkowania wewnątrz i na zewnątrz. Klienci będą również mogli zapoznać się z ofertą niezbędnych akcesoriów, tj. odzieży roboczej czy kart menu w innowacyjnym systemie KLIPS. Dostępne będą także nowoczesne narzędzia, takie jak urządzenia POS oraz oprogramowanie dla gastronomii, np. systemy kolejkowe usprawniające obsługę klientów, optymalizację kosztów i prowadzenie statystyk. O sukce...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy