Targi Food Ingredients Europe 2019: Bösch Boden Spies odpowiada na bieżące trendy rynkowe

Restuaracje
Na targach Food Ingredients Europe, które odbędą się w Paryżu w dniach 3-5 grudnia 2019 hamburski specjalista w dziedzinie składników spożywczych, Bösch Boden Spies, zaprezentuje swoją odpowiedź na aktualne trendy rynkowe w formie innowacyjnych zastosowań produktów opartych na owocach i orzechach.
  • Zmniejszona zawartość cukru i soli,
  • produkty spożywcze pochodzenia roślinnego,
  • zdrowe przekąski
  • i czytelne etykiety.

 

POLECAMY

Dodatkowo Kay Schumacher, kierownik ds. rozwoju i zastosowań produktów, podzieli się z uczestnikami targów mało znanymi spostrzeżeniami dotyczącymi opracowania produktów.

Kiełbaski w wersji mini z zawartością soli zmniejszoną o 30% dzięki dodatkowi koncentratu soku z suszonych śliwek, wytrawna owsianka z pomidorami, śliwkami i żurawiną oraz kanapka z chrupkiego chleba z kremowym nadzieniem Crunchy CranberryTM to tylko trzy przykłady nowych produktów rozwijanych w oparciu o tendencje rynkowe, które Bösch Boden Spies zaprezentuje na targach Food Ingredients Europe (stoisko B90 w hali 6).

Przy „Alei Gwiazd” specjalista w dziedzinie składników spożywczych zaprezentuje nowe, innowacyjne i nieszablonowe wykorzystanie owoców, orzechów i ziaren na podstawie obecnych tendencji w branży spożywczej i życzeń klientów końcowych. Koncepcje produktowe prezentowane są w jasny sposób w podziale na trendy rynkowe i korzyści wynikające z poszczególnych produktów, co pozwala zainteresowanym gościom z branży handlowej zdobyć inspiracje do stworzenia własnych produktów skierowa...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy