Główne zadania i obowiązki:
- Pozyskiwanie i rozwój klientów kanału HoReCa;
- Przeprowadzanie prezentacji i szkoleń kulinarnych;
- Współpraca z działem marketingu i R&D w dziedzinie nowych produktów;
- Dobra znajomość branży i trendów panujących na rynku gastronomicznym;
- Współpraca z regionalnymi i ogólnopolskimi stowarzyszeniami kucharzy;
- Udział w projektach krajowych i międzynarodowych;
- Współorganizacja ogólnopolskich i lokalnych targów branżowych;
- Budowanie pozytywnego wizerunku firmy.
Wymagania:
POLECAMY
- Wykształcenie średnie lub wyższe;
- Doświadczenie gastronomiczne (minimum 2 lata stanowisko Szef Kuchni/z-ca);
- Łatwość nawiązywania kontaktów, dobrze roz...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!