POLECAMY
Pierwszą z propozycji MAKRO jest sezonowana szynka parmeńska dostępna w kawałku. Ta najbardziej znana na świecie wędlina wytwarzana jest z dokładnie wyselekcjonowanych, kontrolowanych i identyfikowanych udźców wieprzowiny włoskiej, które sezonują przez co najmniej 12 miesięcy. Jest idealna do krojenia i nie generuje ubytków. Szynka opatrzona jest certyfikatem DOP i nie zawiera alergenów, glutenu, laktozy, pochodnych mleka, glutaminianu ani polifosforanów.
Kolejną z nowości jest boczek Pancetta Affumicata Piatta, wytwarzany z wyselekcjonowanego, tradycyjnie przetwarzanego i wędzonego mięsa wieprzowego. Nie zawiera g...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!