Wyjątkowe doznania smakowe: nowy VarioSmoker od Rational

Restuaracje

W USA to tradycja, w Europie zdobywa coraz więcej zwolenników: wędzenie. Starożytna, ale złożona metoda konserwowania żywności i wydobywania nowych smaków. Dzięki inteligentnemu sprzętowi kuchennemu wędzenie jest dziś znacznie łatwiejsze i bardziej niezawodne. Na przykład z nowym VarioSmoker firmy Rational, który został opracowany dla nowego urządzenia konwekcyjno-parowego iCombi Pro.

VarioSmoker jest po prostu podłączony do systemu gotowania przez USB, uruchamiany za pomocą włącznika / wyłącznika i sterowany za pomocą inteligentnych ścieżek gotowania. Rezultat: żywność z indywidualnym akcentem.

POLECAMY

- Ryby, mięso i warzywa są gotowane i wędzone jednocześnie w VarioSmoker. I mają wyjątkowy smak - mówi Daniel Sielicki, Regional Corporate Chef w Rational.

Aby maksymalnie ułatwić użytkownikowi działanie i zapewnić sukces, po podłączeniu VarioSmoker do iCombi Pro, ścieżki gotowania są wyświetlane w iCookingSuite, inteligencji gotowania pieca konwekcyjno-parowego. Na...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy