Rynek cateringowy w Polsce rozwija się w bardzo szybkim tempie. Szacuje się, że jego wartość rynkowa to przeszło 4 mln zł i nadal rośnie. Niemal każdemu właścicielowi restauracji przeszło przez myśl świadczenie usług cateringowych na mniejszą czy większą skalę. Planując takie przedsięwzięcie, należy zastanowić się jednak, czy firma posiada niezbędne zaplecze, aby sprostać zamówieniom zarówno małych firm, organizujących szkolenia w swoich siedzibach, jak i tych większych, zajmując się eventami na większą skalę. Często hotele i restauracje nie posiadają na stanie sprzętu koniecznego do zorganizowania dużych wydarzeń, nie oznacza to jednak, że muszą z nich rezygnować. Na r...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!